Toegevoegde waarde practoraat binnen je pps - het kan wél

Hallo aanjagers in het mbo!

Ligt er in jullie pps een centrale rol voor een practoraat? En zo ja, wil je graag met je peers bespreken hoe je die rol kunt versterken? Vraag je je af hoe je de inbedding en borging van het practoraat binnen je pps realiseert? Dan is deze intervisiesessie uitermate geschikt voor jou.

Voor iedereen die betrokken is bij een publiek-private samenwerking in het mbo en één van de vragen met 'ja' beantwoordt organiseren we de online sessie 'Toegevoegde waarde practoraat binnen je pps - het kan wél' op 3 februari 2022 van 14:00 - 16:00 uur.

Wat kun je verwachten?

Jorick Scheerens van practoraten.nl vertelt je alles wat je wilt weten over practoraten in een RIF-setting. Daarna geven we het woord aan een goed praktijkvoorbeeld en gaan jullie zelf aan de slag om nieuwe inzichten op te doen. We nodigen je uit om een vraag in te brengen die je vervolgens in een kleine groepje bespreekt. Uiteraard ben je ook welkom als je geen concrete vraag hebt. Ongeacht je kennis en ervaring ben je van toegevoegde waarde door mee te denken met de anderen. 


Aanmelden

Lijkt het je wat? Meld je dan aan!

Heb je vragen, mail ze aan Eva van der Boom: e.vanderboom@ptvt.nl. Je krijgt geheid antwoord.