Internationaal opschalen, het kan dus wel!

Internationaal opschalen, het kan dus wel!

Dat publiek-private samenwerking werkt is ook in Europa niet onopgemerkt gebleven. De Europese Commissie ondersteunt internationale samenwerking tussen Centers of Vocational Excellence (CoVE) vanuit het Erasmus+ programma. Deze regeling is zeer geschikt voor pps'en die willen opschalen en toe zijn aan internationale samenwerking.

De verwachting is dat de programmagids voor 2023 in november wordt gepubliceerd en dat de deadline voor nieuwe CoVE aanvragen in juni 2023 zal zijn.

Om goed voorbereid te zijn op deze volgende ronde van deze regeling, organiseren we op dinsdag 22 november een gratis informatie workshop (online). Hierbij zullen ook de ervaringen van de vorige rondes weer worden meegenomen. We zullen in deze sessie ook de Forward-looking projects meenemen en mogelijke andere onderdelen die interessant zijn voor pps'en.

Op de netwerkkaart van Katapult is een matchmaking tool ingericht voor het vinden van partners. Op deze kaart vind je ook de al reeds bestaande CoVE projecten, aangegeven met een roze marker.

Praktische informatie:
22 november van 15:30 – 17:00 uur
Digitale sessie via Teams – link wordt op 21 november toegestuurd.
Aanmelden kan via onderstaand formulier.


Vragen:
Miriam Korstanje: m.korstanje@ptvt.nl of 06-31919714
Boudewijn Grievink: b.grievink@ptvt.nl of 06-45444837
Georganiseerd door Katapult in samenwerking met de MBO Raad en Neth-er


Voornaam *

Achternaam *

Naam organisatie *

E-mailadres *