AANSPANNEN EN RICHTEN WIJ ZIJN KATAPULT
Je hebt alle niveaus keihard nodig, innovatie doe je met z’n allen Gebroeders Seiffers, Accenda
En later zijn we pas aan de baas gaan vragen of het mocht James Veenhoff - Denim City
Dit is niet alleen voor mij van belang, maar voor de hele sector Robert van Marrewijk - Tomatenteler
Wij doen onderzoek waar de markt behoefte aan heeftBiense Hoogland - Student

Katapult studiereis The Netherlands

14-09-2018

Begin

06-02-2019 om 00:00

Einde

09-02-2019 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens buitenlandse PPS-reizen naar Canada, Silicon Valley, Estland, Finland etc. zagen we veel goede voorbeelden van onderwijsinnovatie, inspirerende businesscases, innovatiehubs en meer. We leerden óók telkens dat de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven in Nederland uniek is!

Andere landen kunnen nog wat leren van de manier waarop mbo en hbo en het bedrijfsleven nieuwe vormen van onderwijs en innovatie vormgeven. En er valt ontzettend veel van elkaar te leren als je een paar dagen op stap bent met elkaar. Maar hé, waarom dan niet eens op studiereis in eigen land?

Van 6 t/m 8 februari 2019 organiseert Katapult daarom de studiereis The Netherlands! We bezoeken prachtige voorbeelden van onderwijsinnovatie, innovatieve campussen en bijzondere PPS-en. Denk bijvoorbeeld aan het High Tech Center Delft, waar mbo-hbo-wo met het bedrijfsleven werkt aan innovaties als Ekolectric en Pico Zebro. En het World Horti Center dat het beste wat de tuinbouw de wereld te bieden heeft koppelt aan het onderwijs. En natuurlijk Codam, de spiksplinternieuwe programmeer- ‘school’, dat de wetten van traditioneel onderwijs tart met onderwijs zonder klassen en docenten. Codam is de Nederlandse versie van het Amerikaanse 42-University en het Franse Ecole 42. Ook het Centre of Expertise Biobased & Circular Economy, de 3D Maker Zone in Haarlem en het Amsterdam Creative Industries Network zijn zeker het bezoeken waard! We hebben al een conceptprogramma opgesteld voor de reis.

Aanmelden
Er zijn voldoende vooraanmeldingen gedaan en daardoor kan de reis zeker doorgaan. Het is vanaf vandaag mogelijk om je definitief aan te melden voor de reis via deze link. We hebben plaats voor 30 deelnemers.
Verzoek om zo snel mogelijk het formulier in te vullen om zeker te zijn van een plaats in deze reis. Vooraanmelders voor deze reis krijgen tot 10 januari voorrang.
We gaan hierbij uit van maximaal twee deelnemers per centrum, centre of PPS.  

Praktische informatie
De reis vindt plaats van woensdagmorgen 6 februari tot en met vrijdag 8 februari 17:00. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat je alle drie dagen deelneemt, met busreis en overnachtingen, juist omdat de groepsdynamiek de helft van de toegevoegde waarde is. De deelnemers dragen €500,= bij voor reis- en verblijfkosten (hotel, ontbijt, lunch en diners) exclusief 21% BTW. Vanuit het Katapult-netwerk en PBT-expertise zal de reis ondersteund worden voor de inhoudelijke organisatie van het programma. Voor de praktische en logistieke organisatie zal Meetin ons wederom ondersteunen.

 

 

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP