Gedreven; wereldverbeteraar; netwerken

Studenten zijn de toekomst en dat zag je maar al te goed in deze club. Middels hun (scherpe) vragen en verbaasde blikken namen ze ons mee in hun zoektocht naar vernieuwing in het onderwijs. En het was verademing om studenten aan het woord te horen tijdens de Katapult Expeditie.

 

Kun je in drie woorden aangeven wat jou een aanjager maakt?
Gedreven, wereldverbeteraar en netwerken.

Wapenfeit: waar ben je trots op?
Ik ben trots dat ik door mijn passie in voeding en gezondheid achterna te gaan, kansen heb gekregen die ik heb kunnen benutten om het verschil te kunnen maken in Nederland. Zo ben ik door inzet te tonen tijdens mijn opleiding genomineerd als ambassadeur van het mbo. Deze kans heb ik kunnen pakken en zo mijn kennis, ervaring en netwerk flink kunnen uitbreiden. Dit heb ik goed kunnen gebruiken bij de start van mijn eigen onderneming waar ik voorlichting geef over gezonde en duurzame voeding. 

Wat is jouw visie op de pps ontwikkeling voor de komende jaren?
Mijn PPS droom is een samenwerking tussen overheden en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen. Ik hoop dat in de toekomst overheden ondernemingen die zich bezighouden met maatschappelijke thema's meer ondersteunen. Zo kan een bedrijf dat bijvoorbeeld oplossingen bedenkt voor mindervaliden kinderen steun krijgen in vorm vorm van financiële middelen, kennis, vergunningen ect. Op deze manier kan Nederland weer een stukje beter worden en krijgt het bedrijf de kickstart die het nodig heeft om het verschil te kunnen maken. 

Wat was jouw inspiratiebron?
Ik vond de bekende film Avatar een inspirerende film die mij liet inzien welke rol de mensheid speelt bij het vernietigen of opbouwen van onze planeet en hoe wij met onze natuur om gaan.