En later zijn we pas aan de baas gaan vragen of het mochtJames Veenhoff - Denim City

Wat doet Katapult

Binnen Katapult laten we de inspirerende voorbeelden zien, delen we kennis, leren we van elkaar en ontwikkelen we nieuwe goede voorbeelden. Zodat niet iedereen het wiel opnieuw hoeft uit te vinden en we onszelf steeds verbeteren. Hieronder staan de actielijnen ontwikkeld door ruim 30 personen uit het netwerk van Katapult via scenarioplanning, download hier het volledige actieplan. Wil jij ook een bijdrage leveren? Mail ons dan!

Actielijn 1: Verbreden en versterken. Katapult als vertegenwoordiger van publiek-private samenwerking

De succesfactor van de PPS-en is het netwerk. Alleen in een hechte samenwerking kunnen onderwijs- en innovatievragen worden ontwikkeld en arrangementen worden gerealiseerd. Dit gaan we binnen Katapult de komende jaren verder versterken. 

Actielijn 2: Makelen en schakelen

De primaire functie van een netwerk is verbinden. PPSen verbinden ondernemers met studenten, bedrijvennetwerken met scholen en overheden en mensen met dezelfde passie voor hun vakgebied. Katapult verbindt en faciliteert de PPS’en met kennis, knowhow en contacten. Door een landelijke dekking en overzicht over allerlei ontwikkelingen kan het een rol spelen in verbinden van netwerken waar dezelfde dillema’s en thema’s spelen zodat deze van elkaar kunnen leren.

Actielijn 3: Ondernemen en innoveren

De PPSen dragen concreet bij aan innovatie binnen bedrijven, zo blijkt uit evaluaties.  Door de samenwerking binnen Katapult kunnen samenwerkingsverbanden nog beter inspelen op de innovatievragen vanuit het bedrijfsleven.

Actielijn 4: Leren en ontwikkelen

Onderwijs zou nooit stil moeten staan, geen schooldag zou hetzelfde moeten zijn. De behoefte aan kennis en vaardigheden verandert ook steeds. De PPS’en lopen voorop in het aanbieden van uitgekiende leeromgevingen die leerlingen, docenten en bedrijven prikkelen het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Katapult jaagt dit aan.

Lees hier wat je concreet kan doen als:

Voor wie is Katapult?

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Voor wie is Katapult?","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-link","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible ASC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"163761"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP