De levensloop van CHILL: van start-up tot duurzaam centre

664 keer bekeken

In de samenwerkingsverbanden worden prachtige resultaten geboekt op het gebied van onderwijs, innovatie, onderzoek en ondernemerschap. Bekijk hieronder de resultaten van samenwerken. We zijn heel nieuwsgierig naar jouw favorieten, dus stem gerust! Jouw best practise hier? Neem dan even contact op.

Het verhaal van CHILL: de CIV en CoE die jong talent en ervaren professionals verbindt in de chemie. De katalysator om onderwijsprogramma’s van mbo, hbo en wo op elkaar af te stemmen en doorstroomroutes te optimaliseren. 

Portretten eerste centra

Deze publicatie is onderdeel van een serie van 6 portretten van Centres of Expertise en Centra voor Innovatief Vakmanschap die zijn gestart in 2011. De levensloop van een centre wordt in beeld gebracht van start-up tot duurzaam centrum. Enerzijds een mooi overzicht van behaalde resultaten, anderzijds van toegevoegde waarde voor elk centre dat in het beginstadium is van hun samenwerking.

Met dank voor de openheid van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap en Centre of Expertise Chemelot Innovation and Learning Labs (CHILL). 

Onder 'bestand' hieronder vind je het portret van CHILL.

Neem gerust contact op bij vragen naar aanleiding van dit portret. Wellicht kunnen we je verbinden. Contact en infopagina CHILL.

 

 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Stemmen

16 / 362 stemmen

Twitter

Contact
Katapult
Oranjebuitensingel 6
2511 VE Den Haag

070-3119717
hallo@wijzijnkatapult.nl 

 

 

 

 

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE STEL JE VRAAG       PRIVACY    CC BY-NC 

VOLG ONS OP