Startbijeenkomst SLIM voor samenwerkingsverbanden en groot bedrijven 2023

GEANNULLEERD 

Op 12 februari organiseren we weer een online sessie: Lunchen en Ontwikkelen over SLIM op weg. Deze onlinebijeenkomst gaat zeker door, kost je maar een uurtje van je tijd en je kan je er nog voor aanmelden.

-------

Op 8 februari aanstaande een feestelijke bijeenkomst waarbij we samen met jou het glas heffen op het succes van jullie veelbelovende SLIMme initiatief.

We hebben natuurlijk ook een mooi inhoudelijk programma. We trappen af met een korte introductie over leren en ontwikkelen en nodigen we een ervaren SLIM’er uit om daar wat over te vertellen. Daarna kun je deelnemen aan twee masterclass-rondes op verschillende thema’s: Leercultuur in je organisatie, Learner Persona – hoe sluit je het aanbod aan op jouw doelgroep en Informeel Leren – Leren op de werkvloer: zo doe je dat. Tot slot krijg je de gelegenheid om in contact te komen en nog even na te praten met je mede SLIM’ers.

Wie zijn wij?
Graag stellen we ons nog even kort voor: wij, Team SLIM, weten alles over leren en ontwikkelen. In opdracht van het ministerie van SZW richten we daarom speciaal voor SLIMme ondernemers het kennis- en ondersteuningsprogramma Leren en ontwikkelen in het mkb in. Omdat wij gedurende de hele looptijd van jullie project actief blijven, hopen we dat de bijeenkomst de start is van een actief Lerend Netwerk, waarin we veel kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. Om dat te bereiken ontwikkelen we natuurlijk volop tools, lichten we goede voorbeelden uit en organiseren allerlei bijeenkomsten!

  • Voor wie? Ondernemers van de toegekende SLIM-aanvraag SAM/GB (tijdvak jun/jul 2023)
  • Waar? Ministerie van SZW, Parnassusplein 5, 2511 VX Den Haag
  • Wanneer? Op 8 februari van 14.00 -18.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur)

(Concept)programma
13.30-13.55 uur Inloop, registratie en ontvangst
14.00 uur Plenair programma
14.30 uur Ronde 1 Masterclasses
15.30 uur korte pauze
15.45 uur Ronde 2 Masterclasses
16.45 uur Plenaire afsluiting
17.00 uur PROOST + aansluitende Netwerkborrel
18.00 uur Einde

Wil je op de hoogte blijven? Mail ons dan via slim@ptvt.nl

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.